Kultamurusen Suomessa valmistetuissa koruissa kuvitukset on painettu laadukkaalle koivuvanerille.

 • Pienet, vain senttimetrin levyiset nappikorvakorut sopivat niin aikuiselle kuin lapsellekin. Alunperin musteella tehty sydänkuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Vanerisydämen koko on noin 1 x 1 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Halkaisijaltaan 1,5 cm nappikorviksissa alunperin käsintehty tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle 3 mm koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Halkaisijaltaan n. 1,5 cm vihreissä nappikorviksissa alunperin käsintehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle 3 mm koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Tyylikkäät, halkaisijaltaan 1,8 cm nappikorvikset. Käsintehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Monenlaiseen tyyliin sopivat ja tyylikkäät, halkaisijaltaan 1,8 cm nappikorvikset. Käsintehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Halkaisijaltaan n. 1,5 cm överisöpöissä yksisarviskorviksissa alunperin käsintehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle 3 mm koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Vain senttimetrin levyiset söpöt nappikorvakorut sopivat niin aikuiselle kuin lapsellekin. Nämä korvikset tuovat ilmettä myös arkeen, jossa suuret korut ovat mahdollisesti tiellä. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Vanerisydämen koko on noin 1 x 1 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • ALE

  Kukka / roikkuvat korvakorut

  20,00 
  Nämä maanläheiset, mutta näyttävät roikkuvat korvakorut sopivat moneen tyyliin. Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5,5 cm ja korkeus 3,7 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • ALE
  Aina ei tiedä, miten päin olisi tai kuljetusta varten tarvitaan muistutusta. Nämä keltamustat vanerikorvakorut kiinnittävät taatusti huomion! Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 1,9 cm ja korkeus 4,4 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5 cm ja korkeus 4,1 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • Aina ei tiedä, miten päin olisi tai kuljetusta varten tarvitaan muistutusta. Persoonalliset vanerikorvakorut kiinnittävät taatusti huomion! Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 1,9 cm ja korkeus 4,4 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.

Otsikko

Go to Top