Kultamurusen kahvit, tee ja herkut tuovat arkeen luksusta ja ilahduttavat läheisiä, työkavereita ja itseäsi.

 • ALE
  Kiitos ope! Kiitä opettajaa laadukkaalla ja taatusti käyttöön päätyvällä lahjalla. Pehmeä Kiitoskahvi on pieni lahja ja kortti samassa paketissa, voit kirjoittaa lahjan antajan nimen etiketin alaosaan jolloin erillistä korttia ei tarvita. Kiitoskahvi sisältää 100 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen. Kiitoskahvia on saatavilla myös ihanalle hoitajalle!
 • ALE
  Olet ihana hoitaja -kahvi on täydellinen kiitoslahja, se on pieni taatusti käyttöön päätyvä lahja ja kortti samassa paketissa. Voit kirjoittaa lahjan antajan nimen etiketin alaosaan, jolloin erillistä korttia ei tarvita. Kiitoskahvi sisältää 100 g keskipaahtoista, pehmeää ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen. Myös opelle on omaa kiitoskahvia!
 • ALE
  Iso kiitos -kahvi on täydellinen kiitoslahja, se on pieni taatusti käyttöön päätyvä lahja ja kortti samassa paketissa. Lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä etiketin alaosaan. Kiitoskahvi sisältää 100 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen. Etsitkö kahvilahjaa opettajalle?
 • Suunnittele itsellesi tai lahjaksi oma pieni kahvipussi! Mukana tulee kaksi tyhjää tarraetikettiä, toinen harjoitteluun ja toinen laitettavaksi pussiin. Suoraan kahvipussiinkin voi taiteilla, tämä onkin oiva lahjaidea toteutettavaksi pienenkin lapsen kanssa. Sisältää 100 g keskipaahtoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu Inka Paahtimossa. Voit laittaa muovittoman kahvipussin bio- tai sekajätteeseen.
 • Kiitos että olet -kahvi on ihana pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin etiketin alaosaan. Sisältää 100 g keskipaahtoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen. Kiitoskahveja löytyy myös opettajalle ja ihanalle hoitajalle.
 • Kiitoslahja makeimmasta päästä! Lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin suklaalevyn kääreeseen, joten erillistä korttia ei tarvita. Maitosuklaa sopii moneen makuun. Suklaalevyn koko on 7,5 x 15,5 cm. Haluatko kiittää suloisella, keskipaahtoisella Kiitos että olet -kahvilla?
 • Hyvää-maitosuklaalla voi toivottaa ihan mitä vain ja se sopii moneen makuun! Kysymys kuuluu vain, mulle vai sulle..? Ainesosat: Sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine lesitiini (soija), aromi. Vähintään 30% kaakaota. Saattaa sisältää pähkinää. Haluaisitko kuitenkin taiteilla itse persoonallisen kahvilahjan?
 • Onneen tarvitaan välillä vain hyvä kupillinen kahvia! Sisältää 200 g suodatinjauhettua, keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita.
 • Pysähdy ja hengitä. Siemaile erityistä teetä yksin tai ystävän kanssa. Ole läsnä tässä hetkessä. Nauti elämän pienistä ruusunnupuista. Vihreästä sencha-teestä arjen luksusta tekevät mansikka, kokonaiset ruusunnuput, laventelin kukka sekä samppanja-aromi. Myös sen tuoksu on aivan huu-ma-va!
 • Näytätkö tältä, kun et ole saanut päivän ekaa kupillista? Kultamurusen kuusivuotias pomo on ansiokkaasti kuvittanut tämän maukkaan tumman kahvin etiketin. Sisältää 200 g suodatinjauhettua, tummapaahtoista Peru Yanesha -luomukahvia, jossa on pähkinän ja suklaan vivahteita. Voit laittaa muovittoman pakkauksen bio- tai sekajätteeseen. Joululahjaksi sopii mainiosti suloinen Jouluaamun kahvi.
 • ALE

  Jouluaamun kahvi 200 g

  6,00 
  Jouluaamun kahvi. Kiireettömyys. Ehkä ihanaa. Sisältää 200 g suodatinjauhettua, keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Samaa pehmeää kahvia sisältää pieneksi kiitoslahjaksi sopiva Iso kiitos -kahvi. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen.
 • Tämän tummapaahtoisen luomukahvin etikettiä koristaa Kultamurusen kuusivuotiaan pomon otuskuvitus. Sisältää 200 g suodatinjauhettua, tummaa Peru Yaneshaa, jossa on pähkinän ja suklaan vivahteita. Voit laittaa muovittoman pakkauksen bio- tai sekajätteeseen. Teen ystävä voisi ilahtua vihreästä samppanjanmakuisesta teestä!

Go to Top