Kultamurusen kahvit, tee ja herkut tuovat arkeen luksusta ja ilahduttavat läheisiä, työkavereita ja itseäsi.

 • Tummapaahtoinen luomukahvi, jonka etiketissä on hauska joulunpyhäbingo. Tyylikäs ja hauska lahjaidea!

  Makean täyteläinen ja kevyen marjainen suodatinjauhettu kahvi, jonka maussa on aistittavissa ripaus suklaata.

  Brasilialainen Yellow Bourbon on kasvanut perinteikkään Carmo de Minasin alueen erinomaisissa olosuhteissa.

  Kurkkaa myös ihana keskipaahtoinen Jouluaamun kahvi.
 • Kiitos että olet -kahvi on ihana pieni lahja ja kortti samassa paketissa, lahjan antaja voi kirjoittaa nimensä tai pienen viestin etiketin alaosaan. Sisältää 100 g keskipaahtoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen. Kiitoskahveja löytyy myös opettajalle ja ihanalle hoitajalle.
 • Jouluaamun kahvi. Kiireettömyys. Ehkä ihanaa. Sisältää 200 g suodatinjauhettua, keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Samaa pehmeää kahvia sisältää pieneksi kiitoslahjaksi sopiva Iso kiitos -kahvi. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen.
 • Suussasulavat, pehmeät marmeladipallot ovat suloinen lahjaidea vaikkapa yhdessä vihreän teen kanssa. Varoitus! Saattaa aiheuttaa ilahtumista. Vegaaninen, gluteeniton. Suuren karkkipussin koko n. 13 x 22 cm.
 • Lämmittävä mustikka-vadelmajuoma on herkullinen ja mieluisa pikkujoulu- tai joululahja. Säilytys avattuna jääkaapissa n. 3 viikkoa. Lisäaineeton, alkoholiton. Teen ystävälle voisi sopia mansikkaa ja ruusunnuppuja sisältävä Vihreä tee.  
 • Olet ihana hoitaja -kahvi on täydellinen kiitoslahja, se on pieni taatusti käyttöön päätyvä lahja ja kortti samassa paketissa. Voit kirjoittaa lahjan antajan nimen etiketin alaosaan, jolloin erillistä korttia ei tarvita. Kiitoskahvi sisältää 100 g keskipaahtoista, pehmeää ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen. Myös opelle on omaa kiitoskahvia!
 • Varoitus: Sisältö saattaa aiheuttaa ilahtumista! Kiitostee on nimittäin varsinaista herkkuteetä. Mustan teen seassa on kinuskin ja karpalon paloja. Tee on ihana kiitoslahja opettajalle tai ystävälle, antaja voi kirjoittaa nimensä pakkaukseen jolloin erillistä korttia ei tarvita. Annostele teetä 1 tl per 2 dl vettä, hauduta noin 3 minuuttia 90-asteisessa vedessä. Kahvin ystävälle sopii kiitoslahjaksi esimerkiksi Iso kiitos -kiitoskahvi.
 • Kiitos ope! Kiitä opettajaa laadukkaalla ja taatusti käyttöön päätyvällä lahjalla. Pehmeä Kiitoskahvi on pieni lahja ja kortti samassa paketissa, voit kirjoittaa lahjan antajan nimen etiketin alaosaan jolloin erillistä korttia ei tarvita. Kiitoskahvi sisältää 100 g keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Muovittoman kahvipussin voi laittaa bio- tai sekajätteeseen. Kiitoskahvia on saatavilla myös ihanalle hoitajalle!
 • Suunnittele itsellesi tai lahjaksi oma pieni kahvipussi! Mukana tulee kaksi tyhjää tarraetikettiä, toinen harjoitteluun ja toinen laitettavaksi pussiin. Suoraan kahvipussiinkin voi taiteilla, tämä onkin oiva lahjaidea toteutettavaksi pienenkin lapsen kanssa. Sisältää 100 g keskipaahtoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Pehmeä ja laadukas kahvi on paahdettu Inka Paahtimossa. Voit laittaa muovittoman kahvipussin bio- tai sekajätteeseen.
 • Pysähdy ja hengitä. Siemaile erityistä teetä yksin tai ystävän kanssa. Ole läsnä tässä hetkessä. Nauti elämän pienistä ruusunnupuista. Vihreästä sencha-teestä arjen luksusta tekevät mansikka, kokonaiset ruusunnuput, laventelin kukka sekä samppanja-aromi. Myös sen tuoksu on aivan huu-ma-va!
 • Tämä kahvi saa hymyn hieman väsyneenkin äidin huulille! Sisältää 200 g suodatinjauhettua, tummapaahtoista Peru Yanesha -luomukahvia, jossa on pähkinän ja suklaan vivahteita. Voit laittaa muovittoman pakkauksen bio- tai sekajätteeseen. Äitienpäivän lahjaksi sopii myös ylettömän söpö Äitienpäivän kahvionnea.
 • Selvähän se on että rakastan, voidaanko jo keittää kahvit..? Humoristinen mutta sopivasti romanttinen kahvi omalle rakkaalle tai miksei hyvälle ystävälle! Sisältää 200 g suodatinjauhettua, keskipaahtoista ja tasapainoista Peru Amazonas -luomukahvia, jossa on maitosuklaan ja pähkinän vivahteita. Kurkkaa myös sydämenmuotoisella etiketillä varustettu Kolme sanaa sinulle -kahvimme! Muovittoman kahvipussin voi lajitella bio- tai sekajätteeseen.

Go to Top