• Moneen lähtöön sopiva, tekstitön mustavalkoinen postikortti, jossa alun perin musteella käsin tehty kuvitus. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.
  • Kyllä hän tietää sanomattakin miten tärkeä on minulle... Ei välttämättä! Kortti ystävälle on hyvä tapa muistuttaa hänen tärkeydestään. Kukapa meistä ei haluaisi kuulla olevansa hyvä just semmoisena kuin on! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.
  • Must-postikortti sille ihanalle ystävälle tai työkaverille, joka nyt vaan on niiin upea tyyppi! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja sydänkuvitus.
  • Tämä postikortti on Kultamurusen ehkä monikäyttöisin kortti. Sen vastaanottaja voi olla vauva tai mummi ja kaikkea siltä väliltä. Vink vink: Tämä kortti ja kukkakimppu saattavat tehdä suuren vaikutuksen vaimoon..! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja sydänkuvitus.
  • Sale!

    Kultamuruselle / postikortti

    2,50  1,00 
    Tämä kortti sopii moneen lähtöön, niin poikaystävälle kuin sukulaislapsen synttäreillekin! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.

Go to Top