Tilauksesi lähtee matkaan seuraavana arkipäivänä • Postin tai Matkahuollon paketti 4,90€
 • Kaunis, punaisin ja harmain sydämin koristeltu joulukortti ilahduttaa varmasti vastaanottajaa. Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. A6-kokoisen kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Paketointiin ja kattaukseen sopii ihanasti vanerinen paketti kortti!  
 • Eeppisen joulukortin on kuvittanut Kultamurusen kuusivuotias pomo! Tummanvihreä postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. A6-kokoisen kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Kurkkaa myös tehokas Joulun treeniohjelma -kortti!  
 • Setissä on kolme kaunista, ripustettavaa koristetta erilaisilla painatuksilla. Koristeet on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille.

  Pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki.

  Koristeiden molemmilla puolilla on sama kuvio. Halkaisija 10 cm. Koristeissa on mustat narut, jotka ovat vaihdettavissa.  
 • Isänpäiväkortti universumin parhaalle... vaarille, papalle, faijalle, ukille? Voit itse kirjoittaa korttiin oikean vastaanottajan! Koko A6 (148 x 105 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Tsekkaa myös Onnee iskä -kortti!  
 • Ehkä vielä yksi suklaa..? Hauska joulukortti, jonka bingon kohdat voit rastittaa ah niin rentouttavien joulunpyhien edetessä! Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni kuvitus. Koko A6 (105 x 148 mm)  
 • Dear Santa. Define good. Mustavalkoinen A4-tekstijuliste on kiva pikkujoululahja tai sisustuselementti omaan kotiin. Koko A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle mattapaperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisiko kahvijuliste enemmänkin tyyliisi?  
 • Onnea uuteen kotiin! Mustavalkoinen tekstikortti tupareihin. Koko A6 (148 x 105 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Katso myös toinen tupaantuliaiskorttimme.    
 • Välillä on hyvä hengitellä. Ihana tekstikortti joogan harrastajalle! Things to do: Yoga and breathing. Koko A6 (148 x 105 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Kaipaatko vinkkejä EI:n sanomiseen? Tsekkaa tämä tsemppikortti.    
 • Pienet, vain senttimetrin levyiset nappikorvakorut sopivat niin lapselle kuin aikuisellekin. Alunperin musteella tehty sydänkuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Vanerisydämen koko on noin 1 x 1 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Tyylikäs puinen postikortti on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Persoonalliset vanerikorvakorut sopivat moneen tyyliin. Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5,5 cm ja korkeus 3,7 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • Koivuvanerikortti sopii lahjaksi tai omaksi sisustuselementiksi. Musta, moderni painatus ja koivuvanerin pinta on tyylikäs yhdistelmä. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Tämä vanerille painettu postikortti modernilla painatuksella on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Kortti on laserleikattu, joten sen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • Muista, viimeisen toiston pitääkin kuulua! Mainio joulukortti hänelle, joka ottaa treenaamisen hyvin vakavasti... Koko A6 (148 x 105 mm) Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Etsitkö hieman perinteisempää joulukorttia? Kurkkaa Ihaninta joulun aikaa!  
 • Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5 cm ja korkeus 4,1 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle 3 mm koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Nappikorvakorun koko on noin 1,5 x 1,5 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Kutsukortit lastenjuhliin. Setti sisältää viisi kutsua ja viisi valkoista kirjekuorta. Täytä kortin toiselle puolelle kaikki tarpeellinen tieto ajankohdasta, mahdollisesta teemapukeutumisesta ja ilmoittautumisesta. Koko A6 (105 x 148 mm) Etsitkö kutsukorttia aikuisten juhliin?
 • Kaunis joulukoriste on  yksi kolmesta pyöreästä vanerikoristeestamme, jotka toimivat myös hyvin yhdessä. Ripustettava koriste on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille.

  Ruudut-koristeen pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki.

  Koristeen molemmilla puolilla on sama kuvio. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Tämä suuri koriste kuuluu kolmen vanerikoristeen sarjaan. Kaikki toimivat hauskasti yhdessä, mutta myös erikseen. Metsä-vanerikoriste on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille. Musta, alunperin käsin musteella tehty kuvitus koivuvanerin pinnalla on tyylikäs ja skandinaavinen yhdistelmä. Pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koristeen molemmilla puolilla on sama kuvio. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Tämä suuri joulukoriste on yksi kolmesta pyöreästä joulukoristeestamme, jotka toimivat myös hyvin yhdessä. Roikkuva joulukoriste on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille. Täplät-kuusenkoristeen pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koristeen molemmilla puolilla on sama kuvio. Halkaisija 10 cm. Tuotteen mukana tulee musta naru, mutta voit laittaa siihen oman narun makusi mukaan.  
 • Viisi kutsukorttia koko perheen tai aikuisten juhliin. Setti sisältää myös viisi valkoista kirjekuorta. Täytä kortin toiselle puolelle kaikki tarpeellinen tieto ajankohdasta, pukeutumisesta ja ilmoittautumisesta. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortit on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle ja jämäkälle FSC-merkitylle paperille. Etsitkö kutsua lastenjuhliin?
 • Kukkapino / juliste

  9,50 14,50 
  Kaikkiin huoneisiin ja tiloihin sopiva juliste, jonka vihreä kuvitus on tehty alunperin käsin musteella. Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisivatko mustetahrat paremmin seinällesi?  
 • Wine / juliste

  9,50 14,50 
  Viinin tarpeessa? Mustavalkoinen tekstijuliste sopii niin keittiöön, olkkariin kuin ravintolaankin. Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisiko kahvijuliste enemmänkin tyyliisi?  
 • Mustetahratesti / juliste

  9,50 14,50 
  Abstrakti juliste, jossa alunperin käsinmaalattu kuvitus. Mitä näet mustetahroissa? Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Päiväkahvit-juliste kannustaa hengittelyyn ja pilvien ihastelemiseen.  
 • Kahvia? / juliste

  9,50 14,50 
  Siis puhuiko joku kahvista?! Ihana juliste keittiöön tai vaikka työhuoneen seinälle. Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisiko viiniaiheinen juliste paremmin keittiöösi?  
 • Suklaa suussa / juliste

  9,50 14,50 
  Vanha kansakin jo tiesi, ettei herkkuja turhaan kannata jemmailla! Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Viiniaiheinen juliste sopii myös hyvin keittiöön.  
 • Päiväkahvit / juliste

  9,50 14,50 
  Silloin tällöin on hyvä vain hengitellä ja ihastella pilviä, ja sehän on tietysti mukavinta kahvikuppi kädessä. Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Olisiko suklaa-aiheinen juliste sopivampi?  
 • Kirjanpito / juliste

  9,50 14,50 
  Tämä juliste syntyi ilmiöstä, jossa jopa siivous alkaa kiinnostamaan kun pitäisi koota materiaalia kirjanpitäjälle! Kokovaihtoehdot - 30 x 40 cm - A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle 170 g FSC-merkitylle paperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisiko kahvijuliste enemmän tyyliisi?  
 • Ihana kortti universumin parhaalle... äidille, mummolle, mummille? Voit itse kirjoittaa korttiin vastaanottajan nimityksen! Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Kortin kanssa lahjaksi sopivat käsintehdyt mansikka-raparperimarmeladit.  
 • Alunperin käsintehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle 3 mm koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Vihreän nappikorvakorun koko on noin 1,5 x 1,5 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • Moneen lähtöön sopiva, tekstitön mustavalkoinen postikortti, jossa alun perin musteella käsin tehty kuvitus. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.
 • Kyllä hän tietää sanomattakin miten tärkeä on minulle... Ei välttämättä! Kortti ystävälle on hyvä tapa muistuttaa hänen tärkeydestään. Kukapa meistä ei haluaisi kuulla olevansa hyvä just semmoisena kuin on! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.
 • Lauseen jälkeen kuuluu tulla sellain syvä huokaus! Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja sydänkuvitus. Huomasitko jo kortin Terkkui Kouvolast?
 • Yksinkertainen ja suloinen kortti kiitoksen ansaitsevalle kuten ystävälle, työkaverille tai opettajalle. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.  

Go to Top