• Kaunis, punaisin ja harmain sydämin koristeltu joulukortti ilahduttaa varmasti vastaanottajaa. Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. A6-kokoisen kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Paketointiin ja kattaukseen sopii ihanasti vanerinen paketti kortti!  
 • Eeppisen joulukortin on kuvittanut Kultamurusen kuusivuotias pomo! Tummanvihreä postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. A6-kokoisen kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Kurkkaa myös tehokas Joulun treeniohjelma -kortti!  
 • Setissä on kolme kaunista, ripustettavaa koristetta erilaisilla painatuksilla. Koristeet on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille.

  Pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki.

  Koristeiden molemmilla puolilla on sama kuvio. Halkaisija 10 cm. Koristeissa on mustat narut, jotka ovat vaihdettavissa.  
 • Ehkä vielä yksi suklaa..? Hauska joulukortti, jonka bingon kohdat voit rastittaa ah niin rentouttavien joulunpyhien edetessä! Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni kuvitus. Koko A6 (105 x 148 mm)  
 • ALE
  Dear Santa. Define good. Mustavalkoinen A4-tekstijuliste on kiva pikkujoululahja tai sisustuselementti omaan kotiin. Koko A4 (21 x 30 cm) Juliste on painettu Suomessa laadukkaalle mattapaperille, ja se toimitetaan rullattuna pahviputkeen. Sopisiko kahvijuliste enemmänkin tyyliisi?  
 • Onnea uuteen kotiin! Mustavalkoinen tekstikortti tupareihin. Koko A6 (148 x 105 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Katso myös toinen tupaantuliaiskorttimme.    
 • Välillä on hyvä hengitellä. Ihana tekstikortti joogan harrastajalle! Things to do: Yoga and breathing. Koko A6 (148 x 105 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Kaipaatko vinkkejä EI:n sanomiseen? Tsekkaa tämä tsemppikortti.    
 • Pienet, vain senttimetrin levyiset nappikorvakorut sopivat niin lapselle kuin aikuisellekin. Alunperin musteella tehty sydänkuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin lämpöä ja syvyyttä. Vanerisydämen koko on noin 1 x 1 cm. Kirurginteräksisen, helppokäyttöisen lukon sisällä oleva silikoni pitää taustan tukevasti paikallaan.
 • ALE
  Tyylikäs puinen postikortti on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • ALE

  Kukka / vanerikorvakorut

  20,00 
  Persoonalliset vanerikorvakorut sopivat moneen tyyliin. Alunperin siveltimellä ja musteella tehty kuvitus on painettu suomalaiselle laadukkaalle koivuvanerille. Vaneri on leikattu laserilla, korun reunassa oleva polttojälki tuo korvakoruihin rouheaa ilmettä ja syvyyttä. Vaneriosuuden leveys on n. 5,5 cm ja korkeus 3,7 cm. Kirurginteräksinen rengas on halkaisijaltaan 2,5 cm.
 • Koivuvanerikortti sopii lahjaksi tai omaksi sisustuselementiksi. Musta, moderni painatus ja koivuvanerin pinta on tyylikäs yhdistelmä. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • ALE
  Tämä vanerille painettu postikortti modernilla painatuksella on omiaan läheisen ilahduttamiseen tai sisustuselementiksi omaan kotiin. Kortti on painettu Suomessa todella laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  

Go to Top