• Ei niin vakava joulukortti herkkujen tai leipomisen ystävälle. Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.
 • Joulukortti, joka herättää hilpeyttä ja sopii osaksi sisustusta. Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.
 • Niin, mitä muuta ihminen voisi joululta toivoa? Tämä postikortti on ehdoton suosikki Kultamurusen joulukorteista, joten mitä luultavimmin myös ystäväsi ilahtuisi löytäessään sen postilaatikosta! Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.
 • Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ilman tekstiä. Lapset voivat myös värittää kortin, jolloin joulutervehdys on persoonallisempi! Ok, saa aikuisetkin värittää sen... Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on postikorttiviivasto ja sydänkuvitus.
 • Ehkä vielä yksi suklaa..? Hauska joulukortti, jonka bingon kohdat voit rastittaa ah niin rentouttavien joulunpyhien edetessä! Postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni kuvitus. Koko A6 (105 x 148 mm)  
 • Eeppisen joulukortin on kuvittanut Kultamurusen kuusivuotias pomo! Tummanvihreä postikortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. A6-kokoisen kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus. Kurkkaa myös tehokas Joulun treeniohjelma -kortti!  
 • ALE

  Joulukoristeet 3 kpl

  16,00 
  Setissä on kolme kaunista, ripustettavaa koristetta erilaisilla painatuksilla. Koristeet on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 2 mm paksulle koivuvanerille.

  Pyöreä muoto on syntynyt laserleikkauksella, joten koristeen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki.

  Koristeiden molemmilla puolilla on sama kuvio. Halkaisija 10 cm. Koristeissa on mustat narut, jotka ovat vaihdettavissa.  
 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Kortti on laserleikattu, joten sen reunoissa on lämmintä ja rouheaa ilmettä tuova polttojälki. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  
 • ALE
  Tyylikäs ja yksinkertainen joulukortti ystävälle, joka ei ehkä niin välitä punaisesta... Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille. Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto ja pieni sydänkuvitus.
 • ALE
  Yksinkertainen ja tyylikäs joulukortti mustavalkoisella kuvituksella. Kortin voi myös värittää! Taitetun kortin mukana tulee valkoinen, tarrasuljettava kuori. Kortti on painettu Suomessa mattapintaiselle ja paksulle, laadukkaalle paperille.
 • ALE

  Metsä / koivuvanerikortti

  5,00 
  Koivuvanerikortti sopii lahjaksi tai omaksi sisustuselementiksi. Musta, moderni painatus ja koivuvanerin pinta on tyylikäs yhdistelmä. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko A6 (105 x 148 mm) Kortin kääntöpuolella on osoiteviivasto, Kultamurusen logo ja teksti "Suunniteltu ja painettu Suomessa".  
 • Ihana vanerille painettu pieni kortti, joka sopii loistavasti myös pikkujoulujen tai joulupöydän kattauksen piristäjäksi. Kortti on painettu Suomessa laadukkaalle kotimaiselle, ympäristöystävälliselle 3 mm paksulle koivuvanerille. Koko 44 x 55 mm Vanerikortin toisella puolella ei ole painatusta.  

Go to Top